Database

Databasen til din Trident programvare er meget verdifull. Ta backup etter at du har gjort endringer for å sikre at du raskt kan få systemet opp igjen dersom uhellet er ute. Tenk om PCen programmet er installert på slutter å virke?

Backup gjør du ved å gå til Start>Programmer>Trident>Database Her får du to valg. Save eller restore. Når du skal ta backup velger du save. Velg så området du skal lagre til. Har du en Trident som er eldre enn versjon 3.0 finner ikke programmet minnepinnen din. Programmet ser da etter en enhet med stasjonsbokstav A: eller B: Du må da gå inn i diskbehandling og sette stasjonsbokstaven til minnepinnen til A: eller B: Da kommer minnepinnen opp som et valg.

Legge inn backup på en ny PC
Følg disse stegene for å legge inn Trident på en ny PC og gjenopprette databasen.

  1. Installer Trident
  2. Hopp over unlock delen av installasjonen
  3. Gå til Start>Programmer>Trident>Database
  4. Velg restore
  5. Tast passord.
  6. Databasen gjenopprettes
  7. Vel inne i Trident må du kjøre Calibrate, CSG value bør stilles til 21.
  8. Kjør Decoder Analyzer
  9. Kjør check av database.

Denne oppskriften er veldig kort og egnet for deg som har drevet en god del med data. Ved hjelp av programmer som Teamviewer har verden blitt mye mindre. VVS Comfort AS kan da koble seg opp mot PCen din og styre den fra kontoret her i Spydeberg. Teamviewer finner du på www.teamviewer.com Det eneste du trenger er Internet på PCen din. Har du ikke Internet anbefaler vi Telenor USB Modem over 3G/4G nettet. Les mer på Telenor sine sider.